Székely Vágta

HU

2012-06-25: Anunţ - Târg Tradiţional

În cadrul evenimentului Galopiada Secuiască, care va avea loc pe Platoul de la Moacşa, în zilele de 14 iulie (sâmbătă) şi 15 iulie (duminică), va fi organizat Târg Tradiţional. Aşteptăm înscrierea meşteşugarilor şi artiştilor artizani care doresc să participe la Târg.Detalii...

2012-06-21: Proiectul programului Galopiadei Secuieşti

Organizatorii Galopiadei Secuieşti au făcut public proiectul de program pentru cele două zile cât va dura evenimentul. Iubitorii de cai şi de sporturi ecvestre vor putea alege, în perioada 14 – 15 iulie, pe dealul Pivniţele Mari de la Moacşa, din foarte multe programe.


Detalii...

2012-05-21: Anul acesta, sperăm la un loc pe podiumul Galopului Naţional

Galopiada Secuiască, a doua ediţie

Datorită modificărilor favorabile din regulamentul de organizare, în acest an, aşteptările organizatorilor Galopiadei Secuieşti sunt acelea ca participanţii de la noi, să obţină un loc pe podiu la Galopul Naţional.

 

Detalii...

2012-04-05: În iulie, pentru a doua oară, Galopiada Secuiască

La discuţiile referitoare la „Galopiada Secuiască” a fost prezent şi Geszti Péter, iniţiatorul şi directorul creativ al Galopului Naţional. La conferinţa de presă organizată în 29 martie a participat domnul Tamás Sándor, preşedintele Consiliului Judeţean Covasna, unul din protectorii Galopiadei Secuieşti, şi doamna viceprimar Sztakics Éva, organizatorul principal al Galopiadei Secuieşti.

Detalii...

 

2012 - Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe- www.sfantugheorgheinfo.ro