31 lovas indul a Székely Vágtán

Július elsején zárult a jelentkezés a Székely Vágtára, az idei versenyen 31 lovas áll rajthoz, ebből 15-en a Székely Vágta futamon, 16-an pedig a Góbé Futamon indulnak. Kovászna megyéből összesen 20 lovas, Hargita megyéből 8 lovas, Maros megyéből pedig 3 lovas próbálja ki magát a galoppversenyen.

 

Rutinos és új lovasok is versenyeznek a Székely Vágtán, Farkaslaka, Gyergyóremete, Nyárádszereda, Szörcse, Beresztelke és Zetelaka azonban először küldenek lovast a lovaseseményre. Idén is nyeregbe ülnek a korábbi évek dobogós lovasai, ezért minden bizonnyal izgalmas futamoknak nézünk elébe a galoppverseny idei kiadásán is.

 

A Székely Vágta futamán induló települések: Árkos, Beresztelke, Gyergyószárhegy, Gyergyószentmiklós, Kézdivásárhely, Kilyén, Kovászna, Lemhény, Maksa, Mikóújfalu, Nyújtód, Réty, Sepsiszentgyörgy, Székelyudvarhely és Szotyor.

 

A Góbé Futamon induló települések: Barátos, Barót, Csíklázárfalva, Farkaslaka, Gyergyóremete, Gyergyószentmiklós, Kézdivásárhely, Marosvásárhely, Nyárádszereda, Nyújtód, Sepsikőröspatak, Sepsiszentgyörgy, Szotyor, Szörcse, Zágon és Zetelaka.

© - Székely Vágta, a Budapesti Nemzeti Vágta sepsiszentgyörgyi előfutama