hu

noutăţi

Câștigătorii tombolei 25-06-2024

Câștigătorii tombolei

După ceremonia de închidere de duminică, am extras câștigătorii tombolei. Aceștia își pot ridica premiile de la Muzeul Cinegetic din Sfântu Gheorghe.

Iată câștigătorii:

Zborul cu balonul cu aer cald oferit de X balloon a fost câștigat de Sorbán Dorottya din Sfântu Gheorghe.
Biletul de intrare la Dino Parc a fost câștigat de Ormai Ivett din Sfântu Gheorghe.
Cei doi câștigători ai voucherelor de 250 lei oferite de Morningstars Tour sunt Varga Bálint din Estelnic și Berde Hunor din Arcuș.

Intrare pentru 5 persoane la Grand Santerra Spa, oferit de Balvanyos Resort a fost câștigat de Berde Tímea din Arcuș.
Voucherul de 350 lei oferit de Restaurantul Huszár a fost câștigat de Incze Norbert Gellért.
Harta în relief a Marii Ungarii oferită de trupa Új Bojtorján a fost câștigată de Szabó József din Sfântu Gheorghe, iar harta în relief a lacului Balaton a fost câștigată de Bod Koppány din Albiș.

Câștigătorii Galopiadei Secuiești pot începe pregătirile pentru Națională 23-06-2024

 Câștigătorii Galopiadei Secuiești pot începe pregătirile pentru Națională

Galopiada Secuiască de pe Dealul Pivnițele Mari, din Moacșa, care s-a desfășurat în weekend-ul 21-23 iunie 2024, și-a desemnat câștigătorii. Aceștia pot începe deja antrenamentele pentru Galopiada Națională din localitatea Szilvásvárad, Ungaria, care va avea loc în luna octombrie.

Într-o atmosferă specială și plină de energie, cei prezenți au asistat, duminică, la finalele curselor marelui eveniment.

În semifinala Cursei Góbé, s-au întrecut călăreți din Zagon, Târgu Secuiesc, Reci, Ciceu, Păltiniș, Coșeni, Tomești și Chilieni.

 

 

Concurs de sărituri peste obstacole la Galopiada Secuiasc 22-06-2024

Concurs de sărituri peste obstacole la Galopiada Secuiasc

La concursul de sărituri peste obstacole din prima parte a după-amiezii, concurenții s-au înscris în două categorii. Dintre călăreții din 9 cluburi ecvestre, 14 au concurat la categoria de 90 cm și 16 la categoria de 70 cm.

 

La categoria de 90 cm, câștigătoare a fost Szabó Anna Rebeka de la Clubul Ecvestru Vadon, pe calul „Varázs”. Pe locul al doilea s-a clasat Kovács Jázmin de la Clubul Ecvestru Remetea, pe calul „Shila”, iar pe locul al treilea Szász Evelin, de la „Dakota Lovasudvar”, pe calul „Saalem”.

Pahare reutilizabile la Galopiada Secuiască 21-06-2024

Pahare reutilizabile la Galopiada Secuiască

Doar pahare ecologice reutilizabile la Galopiada Secuiască

 

Pentru că ne pasă de mediul înconjurător şi încercăm să contribuim cât putem de mult la eliminarea deşeurilor din natură, începând cu această ediţie a Galopiadei Secuiești, Primăria Sfântu Gheorghe va pune la dispoziţia clienţilor şi comercianţilor doar pahare ecologice reutilizabile.

Astfel, toate băuturile din cadrul evenimentului vor fi servite într-un pahar reutilizabil personalizat şi realizat împreună cu cei de la ZĂ KUP. Este vorba de un pahar care se poate agăța de borsetă, buzunar, rucsac, lăsându-te să te distrezi în voie.

Orar autobuze 20-06-2024

 Orar autobuze

Multi-Trans pune la dispoziție curse de autobuz între Sfântu Gheorghe și Moacșa!

 

Vineri, 21 iunie:

Sfântu Gheorghe - Moacșa: 20:00, 21:00, 22:00, 23:00

Moacșa - Sfântu Gheorghe: 20:30, 21:30, 22:30, 23:30

 

Tombolă 17-06-2024

Tombolă

La cea de-a 13-a ediție a Galopiadei Secuiești va avea loc și o tombolă. În această săptămână, caută tichetele în paginile ziarelor tipărite Háromszék și în revista Observatorul de Covasna de vineri, 21 iunie descoperiți un bilet de tombolă care poate fi completat, decupat și introdus în urna special amenajată pe Dealul Pivnițele Mari, pe 22 și 23 iunie.

 

Programul Galopiadei Secuieşti 17-06-2024

Programul Galopiadei Secuieşti

Pe cai!

În acest sfârșit de săptămână, între 21-23 iunie, nechezatul cailor va răsuna din nou pe Dealul Pivnițele Mari din Moacșa.

Ediția a 13-a a Galopiadei Secuiești va oferi programe variate, nu doar pentru iubitorii de cai. Pe lângă activități și demonstrații ecvestre, îi vor atrage pe vizitatori și concertele și spectacolele pregătite. Vineri seara, de la ora 21:00, publicul va putea participa la repetiția generală a operei-rock „Cucerirea patriei”, a Teatrului Național Ecvestru din Budapesta.

 

Apel către Comercianți 25-05-2024

Apel către Comercianți

Asociația Vadon, co-organizator al evenimentului Galopiada Secuiască, așteaptă înscrierile unităților de alimentație publică și a comercianților (cu cozonac secuiesc - kürtőskalács, langoș, clătite, dulciuri, sucuri de fructe, sandvișuri, popcorn, porumb fiert sau copt, vată de zahăr, granita, înghețată, apă minerală, brânzeturi, carne de vânat, vinuri) pentru evenimentul care va avea loc între 21-23 iunie 2024.

Înscrierile se fac prin completarea declarațiilor de intenție de participare. Acceptăm formularele doar în format electronic.

Dealul Pivnițele Mari, din nou în zgomot de copite 12-04-2024

Dealul Pivnițele Mari, din nou în zgomot de copite

Motto: „Pe cai, secui!”

Perioada: 21-23 iunie 2024

 

Galopiada Secuiască (Székely Vágta - în limba maghiară) îi așteaptă, anul acesta, pe iubitorii de cai și pe fanii evenimentului, în perioada 21-23 iunie, la Moacșa, pe dealul Pivnițele Mari.

 

© - Galopiada Secuiască 2024