Acreditări de presă

Acreditările de presă valabile pentru Galopiada Secuiască se pot solicita în perioada dinaintea evenimentului, din biroul de presă al Galopiadei, şi se pot prelua în prima zi a evenimentului, în data de 28 iunie 2019, de la ora 18.00, la faţa locului – în cortul de presă ridicat pe Dealul Pivniţele Mari.

Pentru prevenirea accidentelor, persoanele care vor primi insignele şi brăţările vor putea sta doar în cortul de presă şi în cortul evenimentului. Fotografilor şi echipelor de înregistrări li se va permite intrarea dincolo de balustradă şi în grajduri, dar numai pe perioade limitate de timp, şi numai în urma consultărilor prealabile. De asemenea, realizarea interviurilor va fi posibilă numai în urma discuţiilor avute în prealabil.

Pentru obţinerea acreditărilor de presă este necesară completarea formularului care se găseşte mai jos, termenul limită de trimitere fiind luni, 24 iunie 2019, ora 00.00. Pentru orice informaţii şi amănunte suplimentare vă puteţi adresa doamnei Ménessy Kinga, referent de presă, la numărul de telefon +40 751 403 646, sau pe adresa de e-mail menessykinga@gmail.com.

Vă rugăm, completaţi formularul de mai jos:

 

© - Galopiada Secuiască 2021