Lehet jelentkezni az idei Székely Vágtára

Július 14-én és 15-én, idén második alkalommal lesz Székely Vágta a háromszéki Maksa községhez tartozó Óriáspince-tetőn. A rendezvény idén kétnaposra bővül: több kulturális, lovas, értékteremtő és hagyományőrző programmal gyarapodik ez az egyedülálló lovasesemény.

Az előfutam versenykiírása a tavalyihoz képest nem változik, de újdonság, hogy a Nemzeti Vágta szabályzatából kizárták az angol telivéreket, rendelkezés, mely tavalyhoz hasonlóan az idei Székely Vágtán is érvényes. A verseny feltételei sem módosultak: bármely Kovászna, Hargita vagy Maros megyei településnek jogában áll benevezni egy csapatot. Minden csapat egy lóból és három személyből áll: a lovasból, a kísérőből és a csapatvezetőből. A Székely Vágta nevezési díja 1000 lej, ezt a versenybe benevező település önkormányzata vagy a versenyzőt támogató személy, illetve cég fizeti ki. A Székely Vágtán egy települést egyetlen ló-lovas páros képviselhet.

 
Benevezési határidő: 2012. június 28., 17 óra.  Meghosszabbítva július 5., 17 óráig.
 
A versenyiroda kapcsolattartója: Fábián Edina, telefonszám: 0267 – 312 000, mobil: 0763 – 056 706, e-mail: szekelyvagta@sepsi.ro.
 
Mellékletek:
 
Székely Vágta versenykiírás és versenyszabályzat
 

Nevezési lap

© - Székely Vágta, a Budapesti Nemzeti Vágta sepsiszentgyörgyi előfutama